Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul turistic, Hotel Indiana este în măsură să vă ofere o paletă de servicii turistice, într-o ambianță de bun gust și un confort pe măsura celor 3 stele conform certificatului de clasificare.

MANAGER HOTEL INDIANA

Locația perfectă

Locație aflată în aproprierea unor zone importante ale orașului, ce atrag oameni de afaceri, români sau străini și, de asemenea, turiști interesați să afle mai multe despre tradițiile și farmecul vieții din Iași.

Atmosferă primitoare

Proiectat într-o manieră arhitecturală modernă, te poți bucura de o atmosferă primitoare, în care oaspeții se vor convinge că suntem gazda potrivită pentru orice eveniment.

Le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și începe ziua cu o cafea și un mic dejun, intre orele 07:30 și 10:30, dar și de a servi mesele principale din zi, până la ora 21:00, în restaurantul hotelului.

Momente plăcute

Restaurant Indiana organizează petrecerea de botez, unde puteți avea momente plăcute, într-un cadru festiv, alături de familie si cei dragi.

Bucătarie româneascăpentru evenimente

Fie că îți dorești să organizezi un prânz de afaceri sau să iei masa alături de cei dragi în cadrul unui eveniment, în restaurantul nostru găsești gustul mâncărurilor bucătăriei românești.

Facilități hotel

icon-restaurant

Restaurant pentru evenimente

icon-sala-conferinte

Sală de conferințe

icon-salon-afaceri-mese-festive

Saloane de afaceri și mese festive

icon-seif

Seif depozitare valori

icon-valize

Depozitare temporară bagaje

icon-card

Plata cu cardul

Salon Hotel Indiana

Mai aproape de tine

Hotel Indiana dispune de 18 camere repartizate pe 3 etaje, cu acces doar pe scări (fără lift). Structura camerelor este de 10 camere duble (pat matrimonial), 7 camere Twin (două paturi), 1 camera single (un pat).

Vă așteptăm cu drag!

contactează-ne