Complex de AgrementVictoria

Uneori am vrea sa plecam departe. Departe de serviciu, de aglomeratie, de zgomot. De aceea noi am creat Club Victory – unitate turistica de 3 stele. Fara sa ai nevoie de pasaport, de drumuri lungi sau de ore pierdute in trafic, la doar 20 de kilometri de Iasi, intri in zona ta de relaxare.

Pe 9 000 de mp ai o multime de dorinte implinite: cazare, un salon dotat cu o bucatarie ultra moderna, terasa, sauna, sala de  fitnes, teren de fotbal, tenis de camp pe gazon sintetic, dusuri si vestiare, ce servesc terenurile, foisor, pergola, gratar chiar si sala de conferinte.

Club Victory este o unitate turistica de 3 stele, cu 12 camere de tip bungalow. Fiecare camera are o intrare cu acces din curte spre terasa camerei.

Relaxarea e aproape de tine. Te asteptam la Club Victory, la 20 km de Iasi- in drumul spre Vama Sculeni, in comuna Victoria.
O zi, o saptamana sau cat ai nevoie ca sa spui din nou: Ce bine ma simt!

Momentul mult așteptat a sosit și vă anunțăm cu entuziasm că hotel Indiana și-a reluat activitatea, în condiții sigure și conforme cu normele sanitare impuse de situația mondială actuală pentru protecția dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag pentru un sejur relaxant în Iași și evenimente restrânse (actual maximum 8 persoane) care se vor desfășura în condiții de maximă igienă.

Vă așteptăm pentru rezervări la restaurantul nostru (nunți, botezuri, banchete, aniversări, corporate, etc.) care vor avea loc în viața dumneavoastră în viitorul apropiat sau anul viitor. Ne puteți contacta la numărul de telefon 07555085563 pentru o rezervare fermă.