Savoarea bunului gust mai aproape de tine

Fie că îți dorești să organizezi un prânz de afaceri sau să iei masa alături de cei dragi, în restaurantul nostru găsești gustul mâncărurilor bucătăriei românești. 

Le oferim clienților noștri posibilitatea de a-și începe ziua cu o cafea și un mic dejun, intre orele 07:30 și 10:30, dar și de a servi mesele principale din zi, până la ora 21:00, în restaurantul hotelului.

Vă așteptăm cu drag!

Momentul mult așteptat a sosit și vă anunțăm cu entuziasm că hotel Indiana și-a reluat activitatea, în condiții sigure și conforme cu normele sanitare impuse de situația mondială actuală pentru protecția dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag pentru un sejur relaxant în Iași și evenimente restrânse (actual maximum 8 persoane) care se vor desfășura în condiții de maximă igienă.

Vă așteptăm pentru rezervări la restaurantul nostru (nunți, botezuri, banchete, aniversări, corporate, etc.) care vor avea loc în viața dumneavoastră în viitorul apropiat sau anul viitor. Ne puteți contacta la numărul de telefon 07555085563 pentru o rezervare fermă.